Zeeklassen – DAG 4


27 juni 2019

Vandaag kwamen de echte kunstenaars en kunstenaressen in onze kinderen naar boven. Met als thema “de zee en het strand” gingen we met verf en penseel aan de slag. En dit jaar zitten er opnieuw ontzettend mooie werkjes tussen!

Na het schilderen werden de kinderen in teams verdeeld voor de “ik-weet-alles-over-de-zee-quiz”. De hersentjes kraakten, er werd overlegd en er werden punten gesprokkeld.

In de namiddag trokken we naar het strand. Meester Wouter had voor ons een sportieve activiteit in petto. Een estafette-race door het zand en de schelpjes. Na al dat schilderen, na alle quizvragen en na al dat sporten, hadden onze kinderen een heerlijk ijsje verdiend en daarna kregen ze nog een momentje vrij op de dijk.

Vanavond volgt nog een activiteit waar sommige kinderen al maanden naar uitkijken: de fuif op de zeeklassen…
Momenteel is iedereen zich netjes aan het opkleden (voor sommigen in das en pak), nog wat danspasjes aan het inoefenen en misschien al een meisje of een jongen uitnodigen voor een slow. We zijn er klaar voor!!!
Waarschijnlijk horen jullie hier morgen meer over…

Bedankt meester Christophe om onze tekstjes en foto’s op de site te zetten. Zo konden jullie onze avonturen alvast een beetje meevolgen!

Foto’s dag 4


Terug