Zeeklassen – DAG 3


26 juni 2019

Na een stevig ontbijt en een fikse wandeling kwamen we aan bij het Beloofde Land vol avontuur en met lekkere hapjes in overvloed. Onze kinderen mochten in groepjes genieten van de attracties in Plopsaland. De favorieten van onze kids waren: de Anubis en Heidi The Ride, de Grote Golf, de SuperSplash en de Rox-flyer. Al onze leerkrachten, zelfs juf Katleen, konden we overtuigen voor een ritje in de Viktorsrace.
Tussen 13 en 14 uur kwamen alle kinderen zeer plichtsbewust even tot bij de leerkrachten om te vertellen dat ze nog leefden.innocent We werden om 17 uur uitgezwaaid door Maya de Bij, Heidi en Kaatje. Met een vrolijk dansje sloten we deze uitstap af.

Na het avondeten konden de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten: enkele sportievelingen speelden een match voetbal of beachvolleybal. Anderen kozen voor een spelletje Kubb onder leiding van juf Marieke. Niet alleen de spieren werden nog even opgewarmd, ook de hersentjes werden uitgedaagd. Er werd Cluedo gespeeld, paardenrace en mikado. De laatste groep liet hun creatieve kant zien en maakte macramébandjes.

Wist je dat…

  • meester Bart ons even kwam bezoeken? Dank u voor de fijne namiddag, meester Bart!
  • juf Kris en meester Wouter vandaag zijn aangekomen?
  • onze leerlingen perfect weten waar ze moeten zitten in de splash om niet nat te worden?
  • je van een wafel met chocolade en marshmallows een beetje buikpijn kan krijgen?
  • de kinderen opeens beseffen dat we al over de helft zitten?
  • ons morgen een spetterende fuif te wachten staat?

Foto’s


Terug