Welkom


Nieuwe klassen voor eerste en tweede leerjaar.

Vastenactie Inti Sisa is groot succes!

We haalden tijdens de vastenactie dit jaar meer dan 4000 euro op!
Lees meer in dit bericht.


Pedagogische studiedag op woensdag 3 februari 2021

Dag van de directeur

Sint op school.

Hoera, hoera! Vandaag ontdekten we allerlei lekkers in de klas.

Spijtig genoeg mocht hij door de coronamaatregelen niet zelf langskomen als wij ook op school zijn. Dat vinden we heel jammer. De Sint vond dat ook heel jammer. Daarom maakte hij een videoboodschap om ons het nieuws zelf te vertellen.

Hij gaf ons ook een heel aantal opdrachten om toch wat in de Sintsfeer te komen. Als we die opdrachten konden afwerken, ging hij ervoor zorgen dat er een heleboel pakjes zouden afgeleverd worden.

Dit was zijn boodschap:

‘Mijn brave kinderen. Wat zijn jullie geweldig! Jullie hebben mijn opdrachten tot een fantastisch einde gebracht. Om jullie te belonen voor dit harde werk, zal ik jullie cadeautjes met het vliegtuig vanuit Spanje opsturen. En hopelijk kan ik volgend jaar terug naar jullie komen. Want dit is toch allemaal een beetje raar hé. Veel plezier en veel succes die schooljaar.’

En ja hoor. Deze ochtend vonden we de vele cadeautjes in onze klas. Dank u wel lieve Sint!

Help op fluo top!

Ook onze school doet mee.

Dapper Stapper

De Oudervrienden HHC Vondel & Kleutersbaan werkten in samenwerking met de Scouts Sint-Rochus 3 wandelingen uit voor jong en oud.

Naschoolse opvang

Middagsport op school

Vanaf dit schooljaar zal elke klas van de lagere school de kans krijgen om tijdens een aantal middagen te gaan sporten met de klas. Deze momenten worden georganiseerd door onze turnjuf en -meester.
Wil je graag weten welke sporten aan bod kwamen? Hou dan zeker de pagina van je klas in het oog.

Leerplicht in de 3de kleuterklas

Start van het nieuwe schooljaar

Volgende week start een nieuw schooljaar. Jammer genoeg moeten we hierbij nog steeds rekening houden met de richtlijnen betreffende COVID-19. Hierin blijven veiligheid, aandacht voor leerlingen en de ouders onze belangrijkste uitgangspunten.

Het verloop van deze pandemie voorspellen blijft onmogelijk. Daarom werden vanuit de overheid 4 scenario’s uitgewerkt. Elk met hun eigen kleurcode, afspraken en regels. Alle info hierover kan geraadpleegd worden via onderstaande link:

https://onderwijs.vlaanderen.be/sites/default/files/atoms/files/Scenarios_basisonderwijs.pdf

Hieronder vinden jullie de wijze terug waarop we het schooljaar zullen organiseren. Dit doen we volgens de wettelijke voorschriften (momenteel starten we in code geel).


Zill