In de kijker


Dag van de jeugdbeweging

Dag van de jeugdbeweging... Er vielen wat uniformen te spotten in het vijfde leerjaar!

Persbericht van de stad Halle mobiliteit Arkenvest

De Arkenvest zal vanaf 25 september meerdere malen afgesloten worden voor de werkzaamheden aan de nieuwsbouw in de straat. Via onderstaande link lees je alle details.
Persbericht

Sportweek 2019

Yes! Het is ons gelukt. Tussen de regenbuien door gingen onze leerlingen aan de slag tijdens de sportweek. Onze turnleerkrachten werkten een schema uit waarbij alle klassen mochten gaan sporten.

Het springkasteel was één van de leukste, maar ook vermoeiendste activiteiten. Een half uurtje springen en rennen bleek in vele gevallen voldoende om het hartritme serieus de hoogte in te jagen. Ook de skate-initiatie viel bij velen in de smaak. Rollen op wieltjes en gaan met die plank. De jongste klassen kregen dan weer een dansinitiatie.

Omdat we aandacht voor het milieu ook belangrijk vinden, verdeelden we de omgeving van onze school in verschillende gebieden in. Elke klas kreeg een zone toegewezen en dankzij het materiaal van Mooimakers gingen onze leerlingen aan de slag om hun zone op te kuisen. De verbazing was groot met enkele vondsten: een hele hoop plastic, sigarettenpeuken, glas en blikjes belandden uiteindelijk in de vuilnisbak.

Een dikke proficiat aan iedereen voor de fijne week!