Infrastructuur


Virtuele rondleiding

Benieuwd hoe onze school er van binnen uitziet? Loop met ons mee langs deze virtuele rondleiding!

ICT

Omdat ICT steeds belangrijker wordt, spenderen we hier op het HH&C bijzonder veel aandacht aan.

Met meer dan 700 pc’s in het netwerk, projectiemogelijkheden in elk lokaal, digitale borden en een digitaal leerplatform, proberen we ICT zoveel mogelijk te integreren in de school.

ict

We geloven dat ICT niet een doel op zich mag zijn, maar een middel om andere doelstellingen te behalen. We leren onze leerlingen hoe ze kunnen werken met moderne technologien, hoe ze op een makkelijke manier kunnen samenwerken (ook virtueel), hoe ze informatie kunnen opzoeken …

We willen dat onze leerlingen kritisch/constructief kunnen denken, zelfstandig kunnen werken en probleemoplossend te werk gaan. Hierbij houden we rekening met de verschillende beginsituaties van de leerling. We geloven dat ICT een hulpmiddel kan zijn om gedifferentieerd te kunnen werken.

Auditorium

Het auditorium is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van gebouw F. Op de bovenste verdieping kunnen onze leerlingen hier naar verschillende voorstellingen komen kijken (gaande van film tot theater). Met zijn 350 plaatsen en uitgerust met de laatste nieuwe snufjes is ons auditorium iets waar we fier op zijn.

Auditorium

Gebouw B – “St.-Marie”

Vrij recent is een van onze oudste gebouwen omgetoverd tot een modern complex met 4 volledig uitgeruste keukens. Er is plaats voorzien voor enkele tussenlokalen, zodat de leerlingen hier een theoretische uitleg kunnen krijgen. Daarna kunnen ze dit omzetten in de praktijk.

IMG_4427