Infotrailer Heilig-Hart&College Halle

Inschrijvingen leerlingen 1-7

De volgende richtingen zijn volzet:

1A
1B
2A

3 Verzorging-Voeding
3 Verkoop
3 STW
3 Handel
3 Humane
3 Wetenschappen

4 Verkoop
4 STW
4 Economie
4 Humane
4 Wetenschappen
4 Handel
4 Toer

In de derde graad zijn alle richtingen volzet.

 

Presentatie Heilig-Hart&College Halle

Laptops

Beste leerlingen en ouders/verantwoordelijken

Wie dat wil, kan een gelijkaardige laptop aanschaffen als degene die we gebruiken op onze school.

Speciaal voor de leerlingen van de school werd een mooi aanbod samengesteld. Dit aanbod bevat één of meerdere toestellen uit het businessgamma, waardoor het op maat is van het onderwijs. De toestellen beschikken steeds over een Next Businessday On Site (=NBOS) garantie. Dit betekent dat de technieker van onze partner Signpost het toestel komt herstellen, ten laatste de werkdag volgend op de aanmelding van het probleem. Dit gebeurt op de school of tijdens de schoolvakanties bij de leerling thuis.
De herstellingen gebeuren door gecertificeerde techniekers van Signpost België. Na herstelling blijft uw garantie gewoon doorlopen.

De toestellen zijn bij levering voorzien van Windows 10 en een hoes. De toestellen worden ook gedekt door een verzekering tegen diefstal en bevatten een maximale herstelkost voor defecten buiten garantie. De laptops besteld via deze webshop worden opgestuurd naar het opgegeven leveradres.

De toestellen worden half augustus verwacht en worden uitgeleverd zodra deze zijn binnengekomen. Uiteraard kunnen deze levertermijnen ook nog vervroegen.

Bestellen kan je via deze link: https://byod.academicshop.eu/korhahhchalle maakt deel uit van de scholengroep KORHA