In de kijkerBeste ouders,
Op 3 juni om 8 uur starten de vrije inschrijvingen voor onze school. Door covid 19 zullen deze ook digitaal gebeuren. Op de website www.basisschool-aanmelden.be zal u een aanmeldingsformulier vinden dat u dient in te vullen.Na het invullen van dit formulier zal de school u laten weten of er voor uw kind een plaats vrij was of niet. De chronologie van aanmelden telt.Bij een vrije plaats worden de nodige afspraken gemaakt om tot een inschrijving over te gaan, indien er geen plaats vrij is komt uw kind op de de wachtlijst terecht.
Stand van zaken vrije plaatsen

5 vrije plaatsen voor het geboortejaar 2018.

1 vrije plaats voor het tweede leerjaar

1 vrije plaats voor het zesde leerjaar

Voor de andere klassen zijn er voorlopig wachtlijsten, de kans is bestaande dat er voor bepaalde leerjaren nog een plaats vrijkomt. Deze info geven wij zo spoedig mogelijk door.
Voor meer info kan u steeds telefonisch contact opnemen met de school 02/377 67 59


Neem snel een kijkje op onze website!!!

https://sites.google.com/view/janruusbroeccorona/homepage


Beste ouders,

op maandag 8 juni 2020 kunnen alle leerlingen deels terug naar school komen.

Kleuters, 1ste en 2de leerjaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Leerlingen groep 1 derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar op maandag en dinsdag.

Leerlingen groep 2 derde, vierde, vijfde en zesde leerjaar op donderdag en vrijdag

Meer info op facebook en via smartschool


Onze kleuterjuffen en de paashaas gingen samen op stap!

De volledige reportage uit het nieuws met woord en beeldDe kleuterjuffen hebben vandaag de paaseitjes bij de kleuters gaan brengen die in de buurt van school wonen. Kleuters die te ver wonen, de deur niet open deden,… krijgen de eitjes natuurlijk in de klas. Soms werden de eitjes ook bij het materiaal van broer/zus uit het lager geplaatst…de paashaas moest zich haasten en sommige juffen hebben in hun familie risicopatiënten waardoor het veiliger was om ze nog even thuis te houden of alles met de auto te laten doen…

https://www.ringtv.be/nieuws/kleuterjuffen-brengen-paaseitjes-rond


Alle info over aanmelden en inschrijvingen vind je hier.