Bericht van stad Halle: oeverwerken – Willamekaai afgesloten


8 januari 2019
“De werken voor de aanleg van de voetgangersbrug over het kanaal zijn vandaag begonnen. Dit is een grote stap vooruit, maar brengt natuurlijk opnieuw hinder met zich mee. Dat is voor niemand leuk.  Hierbij wijs ik op een belangrijke communicatie voor de week van 28/01 “

Willamekaai: oeverwerken –
Willamekaai afgesloten

Uitvoeringsdatum: maandag 28 januari 2019 tot woensdag 30 januari 2019

Vanaf 7 januari wordt de parking aan de voormalige zeepfabriek Klaar tijdelijk gesloten, de Willamekaai zal in de toekomst immers een bochtje maken opdat de voetgangersbrug de nodige ruimte krijgt om te landen op de Willamekaai. Eenmaal de weg hertekend is, wordt de parking opnieuw opengesteld en kan er gestart worden met de effectieve oeverwerken.

Tijdens de werken zal het autoverkeer meestal gebruik kunnen maken van de  Willamekaai. Enkel van maandag 28 tot en met woensdag 30 januari zal de Willamekaai gesloten zijn voor alle verkeer. Tijdens deze drie dagen wordt de bestaande weg aangesloten op de nieuwe omleidingsweg.

  • Voor fietsers en voetgangers is er een omleiding voorzien via de Slingerweg, de Leide en de Dijkstraat.
  • Auto’s kunnen het best omrijden via de Sasbrug, de Nederhembrug, de Vandebpeereboomstraat en de Bospoortbrug.

Deze data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden of onvoorziene problemen kunnen ervoor zorgen dat de planning eventueel moet worden bijgestuurd.

” “


Terug