In de kijker


Opendeurdag – 23 februari

Beste ouder, Op zaterdag 23 februari '19 zetten wij tussen 10 en 17 uur de schooldeuren open. Deze dag staat in het teken van techniek, ons jaarthema. Er zullen werkjes tentoon gesteld worden en u kan genieten van demonstraties en experimenten. Een foodtruck en een bar zorgen voor wat lekkers om te eten en te drinken. Breng gerust familie en vrienden mee! Allen van harte welkom! Vriendelijke groeten, Directie en leerkrachtenteam  

Bericht van stad Halle: oeverwerken – Willamekaai afgesloten

Willamekaai: oeverwerken - Willamekaai afgesloten

Uitvoeringsdatum: maandag 28 januari 2019 tot woensdag 30 januari 2019
Vanaf 7 januari wordt de parking aan de voormalige zeepfabriek Klaar tijdelijk gesloten, de Willamekaai zal in de toekomst immers een bochtje maken opdat de voetgangersbrug de nodige ruimte krijgt om te landen op de Willamekaai. Eenmaal de weg hertekend is, wordt de parking opnieuw opengesteld en kan er gestart worden met de effectieve oeverwerken. Tijdens de werken zal het autoverkeer meestal gebruik kunnen maken van de  Willamekaai. 
  • Voor fietsers en voetgangers is er een omleiding voorzien via de Slingerweg, de Leide en de Dijkstraat.
  • Auto’s kunnen het best omrijden via de Sasbrug, de Nederhembrug, de Vandebpeereboomstraat en de Bospoortbrug.
Deze data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden of onvoorziene problemen kunnen ervoor zorgen dat de planning eventueel moet worden bijgestuurd.

Kinderen zamelen speelgoed in voor leeftijdsgenootjes

De ouderraad van het Heilig Hart&College afdeling Vondel vond de kerstperiode een ideaal moment om even stil te staan bij kinderen uit Halle en omgeving die geconfronteerd worden met moeilijke leefomstandigheden. Ze riepen op om speelgoed in goede staat in te zamelen voor dagcentrum De Wip, voor Halle Zonder Grenzen en voor het Centrum voor Menswelzijn zodat kinderen uit deze gezinnen ook een leuk geschenkje onder de kerstboom kunnen vinden.De oproep leverde maar liefst 630 stuks speelgoed op dat onder de drie organisaties verdeeld wordt.