Nieuws


Oudercontact

Beste ouders, donderdag 23 november is het oudercontact voor al de leerlingen van onze school buiten JKA en 3KA. Tot dan!

Lees meer


Pedagogische studiedag

Niet vergeten: morgen is het pedagogische studiedag.

Lees meer


Brief oudercontact

Beste ouders,   Indien u het papier van het oudercontact niet meer zou vinden kan u het hier nog eens afdrukken. Brief oudercontact  

Lees meer


Afhalen wafels

Beste ouders en leerlingen, jullie kunnen de wafels afhalen nu vrijdag 10 november tussen 15u15 en 18u in de turnzaal. Tot dan!

Lees meer


Brief account smartschool

Beste ouders, Hierbij nog eens de brief over jullie co-account op smartschool. Meld je snel aan zodat je snel kan starten met smartschool. Brief account ouders

Lees meer


Brief herhaling afspraken

Beste ouders, hierbij nog eens de brief over enkele belangrijke afspraken. Herhaling afspraken

Lees meer


Asfalteringswerken

Beste ouders, Woensdag beginnen de asfalteringswerken van de fabriekstraat. Denk er dus aan dat de straat wordt afgesloten tijdens deze werken.

Lees meer


Wafelverkoop

Beste ouders en leerlingen, Steun onze ouderraad en koop snel enkele wafels. Reclame wafelverkoop

Lees meer


WE GO STEM

Vrijdag 13 oktober kwamen er mensen van WE GO STEM naar onze school. Zij maakten met de leerlingen van de derde graad enkele heel fijne dingen.

Lees meer


Staking socialistische overheidsvakbond ACOD op 10 oktober

Beste ouders,   Gelieve de brief omtrent de staking van de socialistische overheidsvakbond hieronder na te lezen. Wij garanderen een gewone lesdag omdat de onderwijsvakbond niet deelneemt. Gelieve maatregelen te treffen als u met het openbaar vervoer naar school komt….

Lees meer