Nieuws


Werelddownsyndroomdag

Liefste ouders Op woensdag 21 maart was het Werelddownsyndroomdag. Dankjewel om jullie kapoen(en) zo massaal twee opvallende, verschillende kousen aan te trekken. Op deze manier hebben we getoond dat wij samen mee kleur geven aan diversiteit. Ook in Senegal deden ze mee: juf Daba en alle kindjes van de Downklas droegen twee verschillende kousen om te tonen dat iedereen er mag zijn! Veel liefs, Het kleuterteam

Carnaval Halle – Wat een feest!

Beste ouders,

We hadden het niet meer verwacht maar de weergoden waren ons zowel donderdag- als vrijdagnamiddag gunstig gezind!  Zowel de modeshow van KA als de stoet van de lagere afdeling konden zoals gepland doorgaan.  Gelukkig maar ... want dit jaar maakten wij opnieuw onze kostuums helemaal zelf!  Deze keer werden zelfs de leeftijden door elkaar gehaald.  De ideeën kwamen van de kinderen en de juffen zorgden voor de uitwerking!  Je kan de prachtige foto's bekijken via de nieuwsberichten.

Inleefdag Senegal

We haalden de voorbije weken om en bij de 3300 euro op voor Senegal (project Elien Derdelinckx KA). Je kan de foto's via deze link bekijken.

Aanmelden en inschrijven

Je vindt alle info over aanmelden en inschrijven uitgebreid terug op onze pagina INSCHRIJVEN