Nieuws


Slotshow startweek “Op zoek naar schatten ”

Omwille van het slechte weer, ging onze slotshow door in de kleuterspeelzaal … .  Wij vonden het bijzonder jammer dat jullie wegens plaatsgebrek hier niet konden bij zijn … wie toch graag nog even van de sfeer wil proeven kan hier terecht voor de vele leuke foto’s en filmfragmenten!
Lees meer

Toon je sportclub @ school

Woensdag 13 september zetten heel wat sportieve leerlingen hun sportclub in de kijker.  We begonnen de dag met ochtendgymnastiek onder leiding van juf Lieve Debraekeleer.  Aan deze dag is steeds een fotowedstrijd verbonden.  Vorig jaar vielen wij met onze foto in de prijzen ... benieuwd wat het dit jaar wordt.

 

Lees meer

Gewijzigde verkeerssituatie: PARKLAAN = FIETSSTRAAT

Beste ouders, We brengen jullie graag op de hoogte van de gewijzigde verkeerssituatie in Halle. De vakantie loopt nu echt ten einde. Binnenkort trekken we weer met honderden richting HHC en wordt het gezellig druk ter hoogte van de Parklaan en omgeving. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om de schoolomgeving veiliger en fietsvriendelijker te maken, en dat zal je meteen merken.
Lees meer

18 september: week van de mobiliteit

De week van 18 september 2017 is de “week van de mobiliteit”, een initiatief gesteund door de Vlaamse Overheid. De stad Halle pakt bij de start van dit nieuwe schooljaar uit met een nieuw mobiliteitsplan, voornamelijk gefocust op het centrum en de St-Rochus wijk. De fiets krijgt in dit plan een prominentere plaats, met tal van nieuwe fietspaden, fietssuggestiestroken en zelfs drie volbloed fietsstraten. Nu is het kwestie om te tonen dat fietsen in Halle inderdaad een goed alternatief is voor de auto. Vanuit de Fietsersbond Halle roepen we op om op woensdag 20 september 2017 zoveel mogelijk met de fiets naar school te gaan in Halle, zowel kinderen als leerkrachten. Zo maken we er een echte woensdag fietsdag van. Meer informatie over het concept “woensdag fietsdag” kan je vinden op Woensdag Fietsdag (www.lovetoride.net)
Lees meer

Afspraak op 1 september

1080p 1 (klik op Lees meer als je de film in een groter formaat wil bekijken.)

Lees meer

Foto jaarthema “Op zoek naar schatten”

Lees meer

Luizen uitroeien in 8 stappen (Klasse.be)

Hoe weet je of je kind luizen heeft? Gebruik de natkamtest. De luizen nadien uitroeien, doe je in 8 simpele stappen.
Het volledige artikel & reacties vind je op klasse.be
Lees meer