In de kijker


Infoavond onderwijsvernieuwing secundair onderwijs

Film: (klik op de titel van dit item)

 

Movie for life

We hebben dit jaar maar liefst

1862,01 euro

ingezameld met onze Movie for life!!!

Nog eens een dikke, warme dankjewel voor alle helpende handen!!

De Sint in de kleuterschool

HALLE – De kleuters van het Heilig- Hart & College kregen slecht nieuws.

Onze kleuters kregen slecht nieuws. Via een filmpje kwamen ze te weten dat Sinterklaas ziek was en dat hij waarschijnlijk niet naar school kon komen. Drie zwarte pieten kwamen juf Lynn op de hoogte stellen en vroegen of wij hen konden helpen. De kleuters maakten gezonde vitamientjes, leerden een dansje (want sporten is gezond!) en maakten samen een speciaal medicijn klaar. De dokter bracht dit medicijn naar het ziekenhuis met de hoop Sinterklaas te kunnen genezen. Vol spanning stonden de kleuters op 5 december te wachten. Zou het gelukt zijn? Om 9u00 hoorden ze plots een sirene naderen. Daar kwam Sinterklaas aangereden in de ziekenwagen. Wat was hij blij dat hij het ziekenhuis mocht verlaten. Zo kon hij toch nog naar school komen om al die lieve kleuters te bedanken. Als bedankje mochten de kleuters eens kijken of er in de grote zak van Zwarte Piet een pakje voor hen in zat. Bron: Editiepajot

Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas: “Mijn pijp is uit als ik naar huis ga, maar ik doe het nog steeds even graag”

Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas: “Mijn pijp is uit als ik naar huis ga, maar ik doe het nog steeds even graag”
Juf Magda amuseert zich rot in de klas. FOTO: IDP
HALLE - Misschien met een grijs haar en een rimpeltje meer, maar daar malen de kinderen van het eerste leerjaar van het Heilig Hart&College Sint-Rochus niet om. Juf Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas. Met haar gekend aanstekelijk enthousiasme.