In de kijker


Bericht van stad Halle: oeverwerken – Willamekaai afgesloten

"De werken voor de aanleg van de voetgangersbrug over het kanaal zijn vandaag begonnen. Dit is een grote stap vooruit, maar brengt natuurlijk opnieuw hinder met zich mee. Dat is voor niemand leuk.  Hierbij wijs ik op een belangrijke communicatie voor de week van 28/01 "

Willamekaai: oeverwerken - Willamekaai afgesloten

Uitvoeringsdatum: maandag 28 januari 2019 tot woensdag 30 januari 2019
Vanaf 7 januari wordt de parking aan de voormalige zeepfabriek Klaar tijdelijk gesloten, de Willamekaai zal in de toekomst immers een bochtje maken opdat de voetgangersbrug de nodige ruimte krijgt om te landen op de Willamekaai. Eenmaal de weg hertekend is, wordt de parking opnieuw opengesteld en kan er gestart worden met de effectieve oeverwerken. Tijdens de werken zal het autoverkeer meestal gebruik kunnen maken van de  Willamekaai. Enkel van maandag 28 tot en met woensdag 30 januari zal de Willamekaai gesloten zijn voor alle verkeer. Tijdens deze drie dagen wordt de bestaande weg aangesloten op de nieuwe omleidingsweg.
  • Voor fietsers en voetgangers is er een omleiding voorzien via de Slingerweg, de Leide en de Dijkstraat.
  • Auto’s kunnen het best omrijden via de Sasbrug, de Nederhembrug, de Vandebpeereboomstraat en de Bospoortbrug.
Deze data zijn onder voorbehoud. Weersomstandigheden of onvoorziene problemen kunnen ervoor zorgen dat de planning eventueel moet worden bijgestuurd.

Infoavond onderwijsvernieuwing secundair onderwijs

Film: (klik op de titel van dit item)

 

Movie for life

We hebben dit jaar maar liefst

1862,01 euro

ingezameld met onze Movie for life!!!

Nog eens een dikke, warme dankjewel voor alle helpende handen!!

Klik voor foto's!

Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas: “Mijn pijp is uit als ik naar huis ga, maar ik doe het nog steeds even graag”

Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas: “Mijn pijp is uit als ik naar huis ga, maar ik doe het nog steeds even graag”
Juf Magda amuseert zich rot in de klas. FOTO: IDP
HALLE - Misschien met een grijs haar en een rimpeltje meer, maar daar malen de kinderen van het eerste leerjaar van het Heilig Hart&College Sint-Rochus niet om. Juf Magda staat op haar 71ste opnieuw voor de klas. Met haar gekend aanstekelijk enthousiasme.